Chain-End Functionalization with a Saccharide for 10 nm Microphase Separation: “Classical” PS- b -PMMA versus PS- b -PMMA-Saccharide - CNRS - Centre national de la recherche scientifique Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Macromolecules Année : 2018

Chain-End Functionalization with a Saccharide for 10 nm Microphase Separation: “Classical” PS- b -PMMA versus PS- b -PMMA-Saccharide

Shunma Tanaka
  • Fonction : Auteur
Takuya Yamamoto
Kenji Tajima
Redouane Borsali
Takuya Isono
Toshifumi Satoh
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02954612 , version 1 (01-10-2020)

Identifiants

Citer

Kohei Yoshida, Shunma Tanaka, Takuya Yamamoto, Kenji Tajima, Redouane Borsali, et al.. Chain-End Functionalization with a Saccharide for 10 nm Microphase Separation: “Classical” PS- b -PMMA versus PS- b -PMMA-Saccharide. Macromolecules, 2018, 51 (21), pp.8870-8877. ⟨10.1021/acs.macromol.8b02069⟩. ⟨hal-02954612⟩

Collections

CNRS
9 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More